PCRR Hilberdink

LET OP! (update 1 juli 2021)

Wij zijn weer geopend voor sporten en zwemmen! In verband met de nog geldende maatregelen, zijn de sportlessen op andere tijden. De huidige sporttijden vindt u via 'Sporten > Tijden'. Voor aanmelding kunt u mailen naar info@pcrr.nl met vermelding van uw voorkeur voor de dagen en tijden waarop u wilt sporten en/of zwemmen..

Hedi Hilberdink-Mebius

Geboortedatum
22-03-1960

Opleiding
Fysiotherapie, Stichting Academie Fysiotherapie Amsterdam [SAFA] te Amsterdam: 1983.

Functies in CASA en PCRR Hilberdink
Hedi heeft samen met haar echtgenoot Wim Hilberdink in 1984 het Paramedisch Centrum voor Reumatologie en Revalidatie (PCRR) Hilberdink opgezet. Sindsdien hebben ze deze eerstelijns fysiotherapiepraktijk continu uitgebreid en hebben ze zich steeds meer gespecialiseerd in de behandeling van mensen met een chronische aandoening. Sinds een aantal jaren behandelen Wim en Hedi zelf geen cliënten meer en ontfermt Hedi zich volledig over alle baliewerkzaamheden en administratieve taken rondom het PCRR.

Sinds de oprichting van CASA Hilberdink komt Hedi nu natuurlijk tevens dagelijks, naast haar werkzaamheden voor het PCRR, in contact met de administratie en organisatie omtrent CASA Hilberdink.

 

 

 Terug naar het overzicht>>