PCRR Hilberdink

LET OP!

WIJ ZIJN WEER OPEN VOOR FYSIOTHERAPIE BIJ PCRR HILBERDINK (zie https://www.pcrr.nl/nieuws voor meer informatie).

ONS ZWEMBAD IS VANAF 2 JUNI 2020 WEER GEOPEND VOOR ZWEMABONNEES (MET SPECIFIEKE MAATREGELEN); HIERVOOR DIENT U APART MET ONS EEN AFSPRAAK TE MAKEN.

PER 1 JULI 2020 IS HET WEER MOGELIJK OM TE SPORTEN BIJ CASA HILBERDINK: DIT BETREFT DE ABONNEMENTEN DIE U ZELF BETAALT. EVENALS VOOR HET ZWEMMEN, DIENT U OOK VOOR HET SPORTEN APART MET ONS EEN AFSPRAAK TE MAKEN. 

Sport- en zwembegeleiding

De sportgroepen worden altijd begeleid door fysiotherapie-studenten en/of fysiotherapeuten: Daarom kunt u alleen sporten op de daarvoor bedoelde tijden. Zij kunnen onder andere de fitnessapparatuur instellen, tips geven over de uitvoering van de sportonderdelen, helpen bij het opstellen van een sportprogramma en wekelijks een spel of sportcircuit klaarleggen (met bijvoorbeeld oefeningen voor balans, kracht of dagelijkse activiteiten). Bij het zwembad is echter geen directe begeleiding en u dient daarom veilig zelfstandig te kunnen zwemmen om gebruik te mogen maken van ons zwembad. Er is wel continu camera toezicht en een bel om hulp op te roepen. Mocht u last hebben van lichamelijke klachten bij het bewegen en u wilt daarom begeleid worden door een fysiotherapeut, dan kunt u zich aanmelden bij onze fysiotherapie. CASA Hilberdink is namelijk een afdeling van fysiotherapiepraktijk ‘PCRR Hilberdink’.

sportenzwembegeleiding