PCRR Hilberdink

LET OP!

WIJ ZIJN WEER OPEN VOOR FYSIOTHERAPIE BIJ PCRR HILBERDINK (zie https://www.pcrr.nl/nieuws voor meer informatie).

ONS ZWEMBAD IS VANAF 2 JUNI 2020 WEER GEOPEND VOOR ZWEMABONNEES (MET SPECIFIEKE MAATREGELEN); HIERVOOR DIENT U APART MET ONS EEN AFSPRAAK TE MAKEN.

PER 1 JULI 2020 IS HET WEER MOGELIJK OM TE SPORTEN BIJ CASA HILBERDINK: DIT BETREFT DE ABONNEMENTEN DIE U ZELF BETAALT. EVENALS VOOR HET ZWEMMEN, DIENT U OOK VOOR HET SPORTEN APART MET ONS EEN AFSPRAAK TE MAKEN. 

Informatie aanbod

Gedurende de week zijn er verschillende vaste tijden waarop u onder begeleiding kunt deelnemen aan onze groepssport. U kunt dan gedurende 45 minuten gebruikmaken van onze fitnessapparatuur en oefenmateriaal en u kunt eventueel deelnemen aan de wekelijkse sportthema’s (bv. spel, balans- of bankoefeningen, bewegen op muziek, etc.). Uw sportprogramma wordt aan uw wensen en mogelijkheden aangepast. Direct aansluitend op het sporten kunt u eventueel gebruikmaken van ons verwarmde zwembad; de kosten hiervoor zitten bij uw sportabonnement inbegrepen (klik hier voor de (sport)tarieven). Omdat CASA Hilberdink is aangesloten bij ‘Bedrijfsfitness Nederland’, kunt u mogelijk korting krijgen op uw sportkaart door de kosten te laten verrekenen met uw brutosalaris: zie ‘Bedrijfsfitness korting’.

sportinformatie hilberdink